Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

Békéscsabai bringatúrára rohanok mint szél...Árnyak:)

Gidazaj 2010.09.23. 09:56

Mini C.M. volt Békéscsabán.Mindössze max.60-an voltunk.De megérte mert jópár genyó kövér autós gyökeret és motorost sikerűl felidegesiteni.Teljesen direkt akció volt,se rendőrség se semmi!!!!Itt pont hazafelé száguldok már a zsaruk meg a nyomomban,hihi!

 

 

 

 

 

 

 

cicaárnyak!!!Kinyirnak!

Címkék: cm árnyak bcs

Szólj hozzá!

Esős hétvégi kerekezés

Gidazaj 2010.09.19. 17:35

Annak ellenére,hogy csapadékos volt az idő,tekertünk néhány hajtásnyit Békésen a "Névtelen Hid" felé!A kis piros Csepel Budapest és keverék Gida Atyás bringával!

Elbújt a fekete macska:)...

Szólj hozzá!

Békési bringástúra és pár gyenge kép

Gidazaj 2010.09.12. 10:36

Újra volt Békésen bringás túra,vagy ilyesmi.Elég sokan voltak,meglepően a rossz idő ellenére.Persze itt is megjelent néhány még biciklizni sem tudó tetű,és összevissza kolbászoltak.Ennek köszönhetően megsérült a kis kék Gepida:(.Volt néhány feszitős hülyegyerek is lepukkant,kattagós,ócskavas kempinggel,nagypofával.Ezek gőzőm nincs mi a faszt kerestek ott.Azaz tudom,az ingyen ajándékokért amiért jópárszor sorba álltak hatalmas seggalakú pofájukkal.Szerencsére az egyik jó nagyott tanyázott,hehe.A legjobban annak örültem volna ha egy úthenger végig vasalja ezeket a seggfejeket.Persze azért tényleg jó volt az egész.Egy nőnek az elsőkereke elkapott egy 5 kilós öreg tyúkot,hehe.Elég vicces volt ahogy ott harcolt szegény tyúk a kerékben:).Egy kép a békéscsabai konzervgyár parkolóban.Itt a helyi biztonsági őr volt olyan sik buta,hogy felsem fogta mi történik:).Azt hittem egy műszak melós megy,hihi!

Ezen a képen ismét egy idős néni eltökélten száguld a Csepel City-vel:)!Félelmet és kegyelmet nem ismerve Madzagfalván!

1 komment

Ősi békési csomagkűldő szolgálat.A fonottkosár itt alap!

Gidazaj 2010.09.08. 03:58

Szólj hozzá!

Találkozás Kalapács Józsival

Gidazaj 2010.09.01. 17:03

Kéthete hihetetlen dolog történt Nyiregyházán.Éppen egy oltári nagy sunyulás után betértünk egy kávéra és összehozott a véletlen Kalapács Józsival az egykori Pokolgép énekesével!Jóarc volt egyébként.Öcsibajuszkoromban sokat hallgattam;)!

Huh,jó lenne egy csomó dolgot már leirnom de mindig csak hallogatom:(.Pl.a munkahelyről,tudjátok a gyárból elkűldtek egy jópár arcot,akiket pont csiptem.Pfff.Mindig ez van.Huhh,pont egy egér van a szobámban!!!!!A macska meg itt sassol!Ha lekapja lefotózom!Huh,most azt hiszitek,hogy egy szemétdombon élek,pffffff.Lehet.Ahelyett hogy a dolgukat tennék ezek a jószágok itt heverésznek,grrrrr:)!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása