Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

Kérdőjelek

Gidazaj 2009.07.31. 14:48

Három hét után picit kemény volt ez a hét.Kizökkentem a munkából és elég nehéz volt most visszarázódnom.Persze erre a trópusi hőség elég durván rápakolt még pár lapáttal.De nem panaszkodok emiatt.Legalább volt mit csinálnom a héten.Valószinű még az augusztusi hónapot itt töltöm.Már ideadták a bérletet,ugyhogy lehet megint utazgatni.Juhéj!Pl.olyan melókat kaptam a héten amiket ezelőtt egy évvel halvány lila gőzőm nem lett volna,hogy hogyan lehetne megcsinálni vagy egyáltalán hozzáfogni.Most nem okozott különössebben problémát.Persze itt is vannak ilyen okoskatörpök,meg majd én megmutatom tipusú szarháziak.De nem szabad rájuk hallgatni.Ha egy picit is van fogalmad a dolgokról nem szabad hagyni,hogy belepofázzanak a melódba!Mert legtöbbszőr természetesen rossz tanácsot ad,vagy neki sincs semmi sütnivalója ahoz,hogy csináld.De ez természetesen igaz az élet szinte minden területére.

 

A képen pont nem tudok elviselni egy ilyen Okoska Jánost és szétszeretném robbantani a fejem a Co-Hegesztőpisztollyal!De tudom,hogy inkább az ilyen Okoskákat kellene a legnagyobb présgép alá dugnom és kilapitani az emberből a szart!!!

Hmmm.Néha annyira nem értem miért vagyok még mindig itt.Annyira ingerszegény sokszor az egész hely,helyzet.Nem nagyon járok sehová mostanában,kivéve a saját bulijainkat.Najó,ezt tudom a pénzügyi helyzetemre fogni.Van amikor úgy elfog az a hangulat,hogy-Najó ennek itt vége és lelépek a picsába.Eladom a gitárokat,mindent és felveszem a kilyukadt szar cipőmet és megyek,megyek...Jövök meg megyek.

Miért nem tudom elfelejteni a hülye dolgaimat,hobbijaimat???Talán azért mert ez az életem.A lépcső alján vajon mi várna rám a koszos,húgyos bűzön kivűl??????Csak kérdőjelek vannak!Csak kérdések amiket már válaszra sem méltatnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gida.blog.hu/api/trackback/id/tr331279768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása