Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

Gyár.Indusztriál.Legyen több a hajnal!

Gidazaj 2009.08.08. 17:25

Amikor a gyár területén baktatok,meg nézelődök állandóan egy-két régi dallam csendűl fel a fejemben.Az egyik egy régi budaörsi harcdcore/thrash zenekar dala a Vinas együttesé.Valahogyan igy szól:

"A munkásosztály harcosa vagyok,egy hétköznapi anti-hős!

A szegények fekete kenyerét eszem,de már elegem van ebből!

Felettesek lestrapált elveit épitem,nem hagynak szabadon mozogni!"

Lehet kissé klissés meg elcsépelt,de amikor tényleg egy ilyen tetű gyárban tolod simán eszedbe jutnak ezek a dolgok.Egyébként a másik dal a Hátsó Szándéktól a Skinhead Reggie.A szöveg,zenéje zseniális.Pedig se nem vagyok skinyó és nem szeretem a reggie-t!:)

A héten ismét elment a gyárból egy arc,akivel egész jól kilehetett jönni.Kapott egy jobb lehetőséget.Mivel 24 évesen majd 2 millió forint tartozása van és ezt valahogyan rendeznie kell.De hogy fogja majd azt még ős sem tudja.Az viszont elég szar,hogy azok lépnek le innen akikkel még lehetet dumálni vagy haverkodni.Akik maradnak,azoknak meg szerintem agyukra ment ez a cég és ha ez megszünne akkor azonnal felkötnék magukat.Ami pár embernél abszolut nem lenne hátrány ha ezt megtenné.

Itt lehet a legjobban nyomon követni,hogy az emberek mennyire nem őszinték és tök mást dumálnak a másik háta mögött.És persze azt dumálják ki aki éppen nincs ott.Hehe.Ha ezek egyszer meghallanák miket mondanak egymásról...Folyna a vér!

Bekell vallanom szeretem a hajnali buszozást.Van egy hangulata az fix!Végülis velem ébred az utca,a város,a többi bejáró ember,az állomás.Jó érezni igy hajnalban a pázsitról leverödő harmatot.Ha lenne pár kivánságom az lenne az egyik,hogy tovább tartson ez a hajnali idő!Ahogy fent lépkedek a jaminai hidon és megcsap reggeli,hűvöskés szél és látom hogy ébred a hely...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gida.blog.hu/api/trackback/id/tr921296036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása