Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

Pánik

Gidazaj 2009.09.20. 17:10

A dolgaim szinte már alapból nem úgy alakulnak ahogy szeretném.Rámtör a pánik.Mi a szar lesz itt?Valószinű újabb kényszer pihenő a melóhelyen.Napról-napra semmi jó hir vagy ilyesmi.Elvesznek mindent.A lelkesedést,az élet örömét.Szeretném ha az életem jobban pörögne.Több minden történne velem és nem csak a szivás,meg a csalódás mindenben.A tömegben egy vagyok a sok közűl.Egy akiben annyi gyűlölet forr sokszor csendben.Valójában,hogy mit is gyűlölök nemtudnám egyszerűen leirni mert még magam sem tudom...De lehet,hogy igazán csak saját magamat.

MÁS:Találtam egy cimkét egy benti csavardobozban.Le is kaptam,mert elég sokatmondó!Valahol még itt(se) jár a cég ahol vagyok.Ez elég sokat elárul úgy gondolom...

Címkék: pánik

Szólj hozzá!

MEGVAN!(Gidabringa)

Gidazaj 2009.09.19. 20:31

Ha valaki iszonyat sebességgel elzúg melletted,az én vagyok!:)Sikerűlt a békéscsabai ócska piacon szert tennem egy gyönyörű Csepel Túra kerékpárra,5 ezerért!Igaz a kora azt hiszem 1982-es,de ez mit sem változtatt a szépségén és csinosságán!Sajna régi fekete vázast nemtudtam szerezni.Vannak rajta finomitani valók.Pl.régi CCCP gumik vannak rajta,meg új lámpája amit kicsrélek egy jó régire.Hazatekertem vele Békéscsabáról ez kb.csak 14 km. a házunkig.A teszt elég jól sikerűlt.Adott egy kis retró 80-as évekbeli hangulatot összevetve pár kilógramm birsalmával amit csórtam egy elhagyatott tanyán,hehe.Bocsi már,hogy mostanában erről a bringás témáról irok.De itt egy kép a Gidabringáról!

Címkék: csepel gidabringa

2 komment

Kerékpár fétis 1.

Gidazaj 2009.09.18. 07:05

Örülük,hogy másoknak is van kedve egy kis kerékpár túrához!Remélem összejönn ez a 'csillagtúra'!Szerintem mindenképpen 1989 előtti kerékpárokkal kellene útra kellni vagy 1980 előttiekkel.Azt hiszem 30 év a veterán kor:)!Mozgositottam néhány ismerőst régi Csepel cuccokkal kapcsolatban.De eddig még csak egy kb.40 éves Csepel Túra vázat sikerűlt összekaparnom.Sajnos elég rozsdás.De a két sárhányója igazi szépség!Mivel ilyen régi Cadillac-es:)!Emléxem Faterom mennyi ilyen régi bicajt elhagyott részegen,huhh!

Találtam egy igazi szépséget neten,sajnos nem az enyém:(!Igazi famarkolat,csodálatos ives váz.Hatalmas lámpa!Egyszerűen zseniális!

Egy ilyen bringa még a falon is mennyire jól mutatna.Egyre jobban vonzódom az ilyen régiségekhez.Remélem nem leszek egy ilyen rigolyás,vén lomos,mogorva tata:)!A padlásunk tele van régi holmikkal.Rokka,régi mázsáló,ős babakocsi,ilyen régi favillák amikkel a busók szoktak kafferkodni,stb.A mai modern dolgok nem érdekelnek.Valószinű ezért vagyok a béka segge alatt jó mélyen.

Ma nem mentem dolgozni.Elég volt ez a hét.Már az agyam kivolt a sok fontoskodó okostól!Egyszerűen sosem fogom megérteni,hogy az emberek mennyire hülyék tudnak lenni.Mennyire nem tudják elviselni,hogy valaki másképpen gondolkozik mint ők.Legyen az bármi.Borzasztóan utálom azokat a faszfejeket akik ráakarják erőltetni másokra a kibaszott faszságaikat!!!!!!!!!!!!!

Címkék: kerékpár fétis

2 komment

Pokolfajzat

Gidazaj 2009.09.15. 16:12

Rájöttem,hogy valójában nem is Hofi Gézára hasonlit a munkatársam,hanem Hellboy-ra,azaz Pokolfajzatra.Csak a két leflexelt szarvcsonk kellene a homlokára.

Egy hét késésel megkaptuk a kis éhbérünket amiből már alig van.Tele vagyunk állandóan számlákkal,fizetni valókkal,tesóm tandijja,elmaradt telefonszámla,stb.Szart sem érek az egész fizetéssel.Fizetéstől fizetésig(Gyalázat!!!)Végre enni akartam egy jót és ma túróstészta lesz a vacskó sok-sok tejfőlel!

Mindent bevetek,hogy végre szerezzek egy ősrégi Csepel kerékpárt.Minimum 30 éves legyen,fekete,hatalmas lámpával az elején mégha nem is működik.Nem is gondoltam,hogy ennyire nehéz szerezni.Akinek van ilyen az rohadtul ragaszkodik hozzá.Van egy tökjó tervem.Mégpedig az,hogy jövő nyáron körbe akarom tekerni az országot,vagy kimenni Erdélybe vagy ilyesmi...És csakis ősi Csepel Bringával!!!Ha valakinek lenne kedve hozzá jelezzen!

"Lógás,merengés,kis ősszi lógás a melóban"

http://faziskeses.blog.hu/2009/09/06/revans_8

A.W.

2 komment

Egyszerű Időutazás (inspiráció Pöpe blogja)

Gidazaj 2009.09.14. 04:18

 

 

kesleltetettidoutazas.freeblog.hu

Pöpe új blogja!

Címkék: időutazás egyszerű pöpe

1 komment

süti beállítások módosítása