Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

Két buli még tavalyról...stb

Gidazaj 2010.01.09. 08:47

Teljesen elfeledkeztem szegényes blogomról.Megpróbálok pótolni valamicskét.Még decemberben volt két emlékezetes A.W. koncert.Az egyik Budapesten a Pogo-locoban.Itt debütált András a Yack dobosa ként.Nekem nagyon tetszet igy a Yack.Eddig szinte ez volt a legjobban érthető bulijuk amit láttam...Régebbi dalok és egy Kreator feldolgozást is elnyomtak.A mi bulink nekem nem volt annyira tetszetős.Fos és pocsék hangzás minden elrontott.Két idióta srác,nulla hozzáértésel keverte a bulit.Mindig is utáltam az ilyen önjelölt hangositó hülyeembereket!!!Mondjuk a békési Mosh-Pit Fesztivál keverőse az mindent vitt.Annál hülyébbel még nem találkoztam és nem is kivánom senkinek.Haha.Azt hiszem még a Gyalázat is játszott és talán a DSAW...Elég halványak az emlékek,szerintem lefagyott ott a fejem és az ahoz tartozó agyam...Sajna annyira fáradt voltam,hogy a Gyalázat koncertet szinte teljesen végig aludtam,kitekert kacsapózban:( egy műanyagpohárral a kezemben.

Az év uccsó bulija pedig Temesváron volt a P32 próbatermében.Ez egy felejthetetlen koncert volt!A Dance Or Die-al mentünk egy kisbuszban.A hely egy nagyobb szoba lehetett,vagy pártiroda szerintem.Meleg volt,sok ember,ingyen süti és üccsi.Jópár régi ismerős,igy arcról is.Annyira bánom,hogy szinte teljesen hülye vagyok angolból.Pedig úgy érzem nagyon jól elltudnák pár figurával dumálgatni.Volt egy helyi csapat is,sajnos a nevük nem ugrik be:(.Ilyen old skool punkhardcore-t toltak,nem volt rossz.A dobos csaj néha grind-ot ütött:).A D.O.D. is fasza volt nagyon.Eddig ez volt a legjobb D.O.D. koncert amit láttam.Utána jöttünk mi és a legendás P32.Végig nagyon intenziv volt a koncert,az emberek csöpögtek le a plafonról,stb.

Volt ott egy időssebb portás.Aki mint kiderűlt,hogy romániai magyar.És hát pont akkor volt a temesvári forradalom 20. évfordulója és ki is kérdeztük nagyvonalakban.Mondta,hogy a felesége nem engedte ki az utcára akkor.De amikor hajnalban ment dolgozni agyárba a járdákon vér,testek,agyvelő darabok hevertek itt-ott.Szóval durva volt.Jófej volt a faszi,látszott hogy nem egy érzéketlen barom mint a legtöbb ember.

Igy el is telt a 2009.es év.Csináltam egy 5-ös listát a zenekarral kapcsolatban:)

1.Holtágak az ártérben lemez megjelenése.

2.Az áprilisi lemezbemutató

3.Augusztusi nyiregyházi Járókelők fesztivál

4.Mosonmagyaróvári koncert(GUFU,STEP  ON IT,NUCLEAR BEAST,ANOTHER WAY)

5.Temesvári koncert Karácsony előtt

Nagyjából ennyi.Bár voltak nagyon fasza bulik még meg borzalmas szarok is.Ellopták az egyik Csepel biciklimet sajnos.És végre megvan életem legkomolyabb basszusgitárja!

Folyt.köv!!!!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása