Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

Az öreg kerékpár életre keltése

Gidazaj 2010.07.09. 18:31

 Mindig utáltam mikor az emberek kidobnak egy csomó jó cuccot.Amikből még lehet összeállitani érdekes és használható dolgokat.Szerintem inkább egy csomó embert kellene kidobni a szemétdombra!!!!Vagy a jó öreg úthenger elé,bezony ám!Nos a bringa mániám ismét tombol.Néhány hét alatt összetákoltam ezt az édes cirkálót!A váz egy 69-es Csepel Túra,a többi is szintén Csepel alkatrész.A kormány még régebbi,a pedálok viszont egy 80-as évekbeli Csepelről való,amit a méh telepen kukáztam,na meg a kormányt is és a sárvédőket is!Teljesen magyar Csepel cuccok vannak benne.A famarkolatot pedig a gyárban csináltattam egy sörért;).Az első képen még a rátalált váz meg a kerekek vannak,egy szovjet villával amit mellőztem persze.Mivel  a méhtelepen találtam régi Csepel villát és pont jó volt!Meg legyen teljesen Csepel a Csepke:).Vannak olyan szentségtörő emberek akik egy ilyen régi vázhoz gagyi MTB pedált raknak fel,őrűlet!

Agyak és csapágyakat bezsirozni,tisztitani.Vázat feketére festeni,sárvédőket szintén.Szinte fillérekből raktam össze ezt a fekete cirkálót.A festéket is a gyárból szereztem.Ilyen lett a bringa:Szóval inkább épitsen mindenki magának bicajt,akár totál roncsokból.Sikerűlni fog!Ez is az újrahasznositás egyik formája,az egyik legjobb;).Anyuék már kivannak akadva a sok bicaj cucctól,nyhehehe.Roty

Címkék: épits bringát

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gida.blog.hu/api/trackback/id/tr322141539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csapdabacsaltallat 2010.07.09. 21:02:18

Faszán összeraktad! Nekem már nincs türelmem a szereléshez, pedig még tini koromban akár hónapokig is bütyköltem egy csepel bmx-et, hogy én legyek a legnagyobb arc az utcában! aztán eladtam 5ezerért a szomszéd srácnak:( haverom pár hónapja adta el a teljesen restaurált csepel mokány bringáját. a szívem megszakadt. én most egy styer waffenrad-al nyomom, csak famarkolatot kellene esztergáltatnom rá.

Gidazaj 2010.07.10. 06:16:13

@csapdabacsaltallat: Köszi!A Styer biciklik is nagyon jók ha nem a legjobbak...Azért az osztrák/német minőség ott van.Kiváncsi vagyok rá milyen.Famarkolat ügyben lehet tudok segiteni ha gondolod....A Csepel Mokány is csodás bicaj,csak sajnos én még élőben nem láttam:(.
süti beállítások módosítása