Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

Munkanélküli nyavajgás

Gidazaj 2009.07.21. 08:10

Tegnap jött egy telefonhivás,hogy bekellene menni a gyárba.Mivel ilyen gyülés féle összejövetel lesz.Az igazgató vázolni akarja a cég helyzetét ami persze gyászosabb mint eddig bárki is gondolta ott bent.Erre az évre szinte biztos,hogy semmi változás nem lesz pozitiv irányba.Semmi megrendelés.A csődeljárást nem akarja elinditani,mert vannak kilátások úgy 4-5 hónap múlva valami munkára.Meg a cég hirnevét ez csorbitaná.Mivel ez egy ősrégi tradicionális csabai cég."68 óta létezik,a rendszerváltás után megmaradt csak kissebb formában de ugyanazzal a téglagyári profilal.Az igazgató azt szeretné ha mindenki elmenne 3-4 hónap fizetésnélküli szabadságra.Persze addig semmit nem fizetne,se TB se nyugdij,stb.Ez mégse jó igy.Addig is miből élünk???Tartalékot senki nem tudd itt felhalmozni ebből a fizetésből amit itt kapnak az emberek.Létezne az állásidőre fizetett bér,csak ezt nem akar fizetni a faszi.Azt mondta nincs a cégnek pénze.De az a sok millió amit kitermeltünk neki az,hol a francban van?Lehet azt is befektette az Adrián...3 hét múlva lesz megint valami gyülés féle és akkor kiderűl remélem hogy mi is lesz.Mert ez a bizonytalanság a legrosszabb.Valószinű munkanélküli leszek egy darabig amit szeretnék elkerülni!

Tetű válság.Minden nap érzem a hatását.A hűtő kong az ürességtől.De akciós párizsi meg Liga margarin azért mindig lesz benne,leértékelt paradicsommal és paprikával.hehe.Vicces,de tényleg ez van.

Magasról tojnak itt ránk,rátok,mindenkire.Elhisszük a sok baromságot amit úgy állitanak be,hogy a nemzet érdeke,a mi érdekünk.Annyira nyilvánvaló,hogy ez az ország halott és tele van idiótákkal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gida.blog.hu/api/trackback/id/tr961258077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása