Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

Ötletek hiánya,érzés-zene

Gidazaj 2009.07.21. 08:33

Eltelt a hétvége.Továbbra sincs semmi jó hir,vagy valami.Nem is igazán gondolkodtam jövőbeli dolgaimról.Összevan minden gubancolva bennem.Elég korán keltem ma,ez az álmatlanság is kezdi kiszivni a maradék életpontjaimat.Egy dologgal próbálom magam vigasztalni,hogy mindig ilyen rossz nem lehet a helyzet.Alapból az a baj velem,hogy nagyon pesszimista lény vagyok.Egyre jobban.Oké,megpróbálok ezen változtatni de kurvára nem könnyű!

Kijárok horgászgatni mostanában egy közeli holtágra.Van egy nagyon patinás kis vasbeton hidacska a kis holtágon.Régen ezen robogott át a békési kisvasút.De ez már nagyon.nagyon régen volt.A történelmünk egyik kis darabkája,amiről alig tudnak itt az emberek már.Bevan nőve növényzettelmeg csupa moha.Lefotózom és beszúrom a képét majd.

A hétvégén csak ilyen régi magyar thrash metál/punk bandákat hallgattam a youtube-on.ATOMIC,EXIT,FANTOM,BARBED WIRE,LEUKÉMIA.Voltak jó bandák azért,csak az akkori studiótechnika elég szar lehetett:(.Egy két felvétel teljesen hallgathatatlan sajnos.

Amugy meg rávagyok kattanva a győri ROSA PARKS zenekarra.Ilyen experimentális,lebegős,szomorkodós zene.Ajánlom mindenkinek aki kedveli az ilyet!

www.myspace.com/rosaprks

És van egy kunszentmártoni zenekar is amit ajánlanék,a LIBIDO WINS.Aki kedveli a dallamossab zenéket.Punkos,dallamosan rockos,azt mondják screamo....lehet.)Őket csipem azért is mert ugyanolyan kilátástalan szar helyzetben vannak mint mi vagyunk vagy voltunk.Sok itthoni zenekarnál sokkal faszább zenét játszanak és megse játszanak sok bulit.

www.myspace.com/libidowins

Lehet felrakok ide majd néhány kiadatlan,titkos A.W. dalt .Pl.az Érzketlen Világ cimű eposzunkat ami a 2007-es titkos demón van és kő thrash metál:).A hazai thrash hullám legelejéről ha lehet ilyenről beszélni ami amúgy frankó!

Egy kép a békési kisvasútról.Sajna ez lopott kép mert szerintem ezek a szerelvények ma már sehol sincsenek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gida.blog.hu/api/trackback/id/tr511258100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása