Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

Sexy Boy

Gidazaj 2009.08.10. 16:32

Pfffff...Mennyire utálom a hétfőket!Pláne ha tetézi az egészet az,hogy elég nyomorult napom volt bent.Valamiért semmi nem jött össze.Lehet valójában tényleg egy béna fasz vagyok és semmihez sem fogok érteni igazából..?Megpróbálok összpontositani egy csomó fontos dologra de mi a fenéért jutnak ilyenkor is eszembe dalszövegek meg dalok?Grrrr.Mikor benne vagyok egy nagy hegesztési produkcióban miért az jut eszembe,hogy-Fúú,mikor lesz már a következő koncert,meg milyen gitárriff kellene ida vagy oda.Komplett idióta kórság.Régi blogomba irtam Bagolyról,azaz Bivalyról.Egy idős fószer és cirka 200 kiló,pöndöritett bajusz ami csupa zsir meg izzadság.Az egész csávó totál a Bagoly és a Bivaly keresztezéséből alakult ki.Alapból teljesen bunkó meg tapló style az öreg(Tuff guy:)).Feltünt,hogy kurvasokat hazudik meg gecire letudja fárasztani az embereket a nagy kalandjaival.A múltkor a moszkvai kirándulását ecsetelte le kb. félórában.Pl. a szovjet kurvákat.Miközben ömlött belőle az ecetes savanyú,izzadság szag!!!Nemtudom de lehet bunkóság lenne de szivesen adnák neki egy pólóra pénzt,mert kb egy hónapja ugyanabban van.Szóval elég nagy biológiai büntetés ez a faszi.Megpróbálok róla majd rejtve egy képet késziteni,hogy mindenkinek világos legyen milyen is a szitu:)

(Persze ezt nem ilyen lenézésből irom meg minden.De szerintem alap dolog,hogy az ember tisztálkodik,főleg igy nyáron.)

Úgy irigylem azokat az embereket akik született tehetségek.Legyen az bármi.Munka,művészet,naplopás,lopás,csajozás.Valahogyan az sem megy nekem mostanában.Mondjuk megkell azért válogatni a dolgokat persze.De ez a Sexy Boy felirat sem segitett abban,hogy valami csajt bunkózzak magamnak akit behúrcolhatnák a bunkeromba.Hehe.Egy ilyen tábla mekkora lenne már az ős régi Csepel Bringámon!

Régi mondás:A szem a lélek tükre.

Hát elég aggasztó ez nekem...

Másik mondás:Miből lesz a Büdösbogár!:)

Belőlem is!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gida.blog.hu/api/trackback/id/tr331300728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása