Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

Békés-Nyiregyháza-Képek

Gidazaj 2009.08.30. 10:36

Pénteken(augusztus 28.)megrendezésre kerűlt Békésen a Moshpite fesztivál.Ami elég furcsára sikeredett enyhén szólva is...Iszonyat pocsák hangzás,idióta keverős szarházi.Szerintem max. a legdurvább zene amit keverhetet Koncz Zsuzsa vagy az Illés lehetet annak idején.Természetesen az első pillanattól kezdve rüheltük a pofáját!Ő szintén a miénket de adtunk a szaros cuccának meg pofájának egy durva 20 perces idegrohamot.A szégyen az,hogy az ilyen önjelőlt hangmérnök imitátorok elkérnek egy rakás pénzt a szarjukért!Felháboritó!Az egész fesztivál baromira nem tetszet.Mindegyik banda fosul szólt,visszhangzott a terem.Legjobban amit mostanában utálok és már piszkosul unok az önjelölt kis faszfej történészek agyalása részegen!Az egészben a hamburgerezés volt a legjobb a legendás Kira Büfében ami Békés Párizsban van a roma negyedben.A cuccainkat kénytelenek voltunk az én legendás Csepel bringámon szállitani.Ez lett a legújabb túrnéjárművűnk!:)

 

 

Másnap irány Nyiregyháza.Ahová mindig jó érzés menni.A 4.Járókelők buli volt egy csomó fasza zenekarral!STRANGEL,RUSHWORMS,CSERMANEK LAKÓTELEP,stb.Baromi korrekt szervezés,finom babgulyás leves.Amitől Bandi egyébként elég mérgezőket durrantott hazafelé a buszon.Bliccelés,mormon csajok akik nagyon csinosak a francba is!Dumálgatás,puffogás a munkahelyi seggfejekről,Kőbányai,büdös Büdösök koncert,lánctalpas Strangel buli.Fiatal érdeklödő srácok ami igen jól esett és köszönjük nekik.Mintahogy az egész kellemes szombat délutánt is mindenkinek aki ott volt!Eső,szél,nyárvégi hangulat.Legjobb.Akartam egy csomó képet csinálni,de ilyen ratyi telefonnal csak ilyesmikre futotta:(.Kell egy frankó fényképező gép!!!!

Egy csöves bátyó lilla esernyővel csikkre vadászva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vonatablakból kitekitve.

Ez magért beszél!

Itt Bandi nekivág egy kidobott musiccentert a fának.A zene totális meggyilkolása Viharsarki elkeseredett dühvel cime a képnek:)

Címkék: békésiek nyiregyházán járókelőkön

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gida.blog.hu/api/trackback/id/tr1001348055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xPisti(NYH)x 2009.08.30. 17:33:21

Helló.
Éljen a Járókelők, éljen az Another Way. Király volt, még tuti találkozunk, valamelyik koncertetekre lelépünk innen Nyíregyről.
További minden jót.

Gidazaj 2009.08.31. 04:21:26

Köszönjük Nektek,hogy ott voltatok és ott lehettünk!

Gallér Úr · http://www.prudblogzine.blogol.hu 2009.08.31. 23:15:05

Meg van a hangulata ezeknek a fotóknak. Jól illusztrálják a fásultságodat és a viharsarki életérzést.

Dicséretre méltó, hogy olyan zenekarokkal is játszotok, mint a Csermanek lakótelep meg a Büdösök.
süti beállítások módosítása