Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

Pokolfajzat

Gidazaj 2009.09.15. 16:12

Rájöttem,hogy valójában nem is Hofi Gézára hasonlit a munkatársam,hanem Hellboy-ra,azaz Pokolfajzatra.Csak a két leflexelt szarvcsonk kellene a homlokára.

Egy hét késésel megkaptuk a kis éhbérünket amiből már alig van.Tele vagyunk állandóan számlákkal,fizetni valókkal,tesóm tandijja,elmaradt telefonszámla,stb.Szart sem érek az egész fizetéssel.Fizetéstől fizetésig(Gyalázat!!!)Végre enni akartam egy jót és ma túróstészta lesz a vacskó sok-sok tejfőlel!

Mindent bevetek,hogy végre szerezzek egy ősrégi Csepel kerékpárt.Minimum 30 éves legyen,fekete,hatalmas lámpával az elején mégha nem is működik.Nem is gondoltam,hogy ennyire nehéz szerezni.Akinek van ilyen az rohadtul ragaszkodik hozzá.Van egy tökjó tervem.Mégpedig az,hogy jövő nyáron körbe akarom tekerni az országot,vagy kimenni Erdélybe vagy ilyesmi...És csakis ősi Csepel Bringával!!!Ha valakinek lenne kedve hozzá jelezzen!

"Lógás,merengés,kis ősszi lógás a melóban"

http://faziskeses.blog.hu/2009/09/06/revans_8

A.W.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gida.blog.hu/api/trackback/id/tr161384183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neverlivetosee · http://klur.blog.hu 2009.09.15. 22:52:51

Haver, egy ilyenben simán benne lennék!

allinthehead 2009.09.15. 23:17:42

csá gida! a csepeles akció kurva nagy ötlet! végre kipróbálhatnám az én kis gyöngyszememet a végtelen országúton.. szal ha nyakadba veszed az országot, szólj!csepel rulez;) marci
süti beállítások módosítása