Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

Kerékpár fétis 1.

Gidazaj 2009.09.18. 07:05

Örülük,hogy másoknak is van kedve egy kis kerékpár túrához!Remélem összejönn ez a 'csillagtúra'!Szerintem mindenképpen 1989 előtti kerékpárokkal kellene útra kellni vagy 1980 előttiekkel.Azt hiszem 30 év a veterán kor:)!Mozgositottam néhány ismerőst régi Csepel cuccokkal kapcsolatban.De eddig még csak egy kb.40 éves Csepel Túra vázat sikerűlt összekaparnom.Sajnos elég rozsdás.De a két sárhányója igazi szépség!Mivel ilyen régi Cadillac-es:)!Emléxem Faterom mennyi ilyen régi bicajt elhagyott részegen,huhh!

Találtam egy igazi szépséget neten,sajnos nem az enyém:(!Igazi famarkolat,csodálatos ives váz.Hatalmas lámpa!Egyszerűen zseniális!

Egy ilyen bringa még a falon is mennyire jól mutatna.Egyre jobban vonzódom az ilyen régiségekhez.Remélem nem leszek egy ilyen rigolyás,vén lomos,mogorva tata:)!A padlásunk tele van régi holmikkal.Rokka,régi mázsáló,ős babakocsi,ilyen régi favillák amikkel a busók szoktak kafferkodni,stb.A mai modern dolgok nem érdekelnek.Valószinű ezért vagyok a béka segge alatt jó mélyen.

Ma nem mentem dolgozni.Elég volt ez a hét.Már az agyam kivolt a sok fontoskodó okostól!Egyszerűen sosem fogom megérteni,hogy az emberek mennyire hülyék tudnak lenni.Mennyire nem tudják elviselni,hogy valaki másképpen gondolkozik mint ők.Legyen az bármi.Borzasztóan utálom azokat a faszfejeket akik ráakarják erőltetni másokra a kibaszott faszságaikat!!!!!!!!!!!!!

Címkék: kerékpár fétis

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gida.blog.hu/api/trackback/id/tr351389901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neverlivetosee · http://klur.blog.hu 2009.09.18. 10:14:07

Fasza lenne régi bringákkal neki indulni, bár én egyelőre annak is örülök, hogy végre van mivel gurulnom (egy bmx-et kaptam nem rég ingyen egy nagyon jó barátomtól...).

xPisti(NYH)x 2009.09.18. 20:37:42

Király az ötlet...Ha esetleg Nyíregyháza felé is tekertek beszállok a dologba egy Kemping-el..Mivel falun élek utána járok Neked a dolgoknak hátha találok Csepel alkatrészt, vagy komplett Csepelt ha érdekel...
süti beállítások módosítása