Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

MEGVAN!(Gidabringa)

Gidazaj 2009.09.19. 20:31

Ha valaki iszonyat sebességgel elzúg melletted,az én vagyok!:)Sikerűlt a békéscsabai ócska piacon szert tennem egy gyönyörű Csepel Túra kerékpárra,5 ezerért!Igaz a kora azt hiszem 1982-es,de ez mit sem változtatt a szépségén és csinosságán!Sajna régi fekete vázast nemtudtam szerezni.Vannak rajta finomitani valók.Pl.régi CCCP gumik vannak rajta,meg új lámpája amit kicsrélek egy jó régire.Hazatekertem vele Békéscsabáról ez kb.csak 14 km. a házunkig.A teszt elég jól sikerűlt.Adott egy kis retró 80-as évekbeli hangulatot összevetve pár kilógramm birsalmával amit csórtam egy elhagyatott tanyán,hehe.Bocsi már,hogy mostanában erről a bringás témáról irok.De itt egy kép a Gidabringáról!

Címkék: csepel gidabringa

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gida.blog.hu/api/trackback/id/tr341393345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_fk 2009.09.24. 15:20:15

Király a bicaj!

Ilyen túrát mi is terveztünk itthon, de nem jött végül össze, de jövőre tuti bevesszük Vajdaságot! Sőt ki tudja, talán még visszaszerezzük Erdélyt, meghódítjuk Tanzániát, meg egy darabot a Holdból! :-)
süti beállítások módosítása