Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

Az elfeledett versenykeró...

Gidazaj 2010.08.27. 04:28

Hosszú évekig porosodott és ette az idő vasfoga ezt a csodás Gepida kerót a góréban.Most volt itt az ideje hogy összekapjam,megtisztitsam,zsirozzam és nyomassam vele a kilómétereket:)!Frankó Simplex váltós,és ATOM kerékagyakon gurultam Békés útcáin fel és le...

Ha minden igaz akkor a 60-as években készűlhetet ez az aranyos kék országúti sunyibicikli.Csodálatos muffjai vannak,nem csak egy simán levágott cső és nagyon könnyű a néhány másik bicajomhoz képest:)!

Címkék: gepida

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gida.blog.hu/api/trackback/id/tr742251090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csapdabacsaltallat 2010.09.04. 12:51:18

Fasza ez a bringa! Az old school feeling mindent visz! Sokkal szebbek mint amiket most kapsz vadi újan az elit biciklis boltokban több milláért.
Még tavasszal a szombathelyi bolhapiacon vettem egy ATALA corsát, 10ezerért!!! Kb. 15-20 éves lehet. Annyi hogy a nyeregcsövet meg a nyerget kell lecserélnem. Úgy tudom egy szombathelyi versenyzőé volt, aki nagyon vigyázott rá, lakásban tartotta és nem sokat használta.
Ha összeraktam mutatok róla képet.
süti beállítások módosítása