Otthon a világ végén

Gida

Gondolatok,zajok,képek

Kommentek

Linkblog

Feedek

A.W. visszaemlékezés 2.Forrás:A Mi Oldalunk! fanzine 11.2003.(Vésztő)

Gidazaj 2009.07.25. 08:02

Egy hétvége.2003.szeptember...

Budapesten koncert,Csepelen a Woodoo-ban.Örülünk mint a hülye!Négykor indulunk és kb nyolcra érünk Csepelre.Faszán eltévedünk mint minden vidéki bunkó,akik nem járnak túl gyakran a fővárosban.Nem baj.Lajosbácsi(Kotun Viktor),és Paca Fire segit telefonon tájékozódni és persze a jó öreg Csiga Error is!Jófejek és rendesek,komák!Végre kijutunk a klubhoz.Sötét és komor hangulat,de nekem tetszik,izgis!A többiek nincsenek nagyon feldobva.Lajosbácsival disztrózunk,nem nagyon vesznek.Mindegy.Hülyülünk és ismerkedünk.Itt a Hirközlő Kábeles srác is(Makkúr).Vele is jókat bénázunk.Csinál majd fanzine-t.Megpróbálunk egy interjút összedobni de inkább majd levélben mert túl nagy a noise.A koncertek előtt a kidobó összeveszik egy sráccal egy szál ropin és leveri gumibottal.Mekkora egy faszfej!Megy is a durrogás.Állitólag a fickó rendőr,csak kidobói állást is vállal.Ez nemtudom mennyire törvényes...Érdekes ez.A buli soká kezdődik nagyon el.Kevés ember van de pont elég,kb 40.Mi játszunk sajnos utolsónak,kb hajnali félháromkor.Már elég sokan hazahúztak.Le van tojva,mi nyomtuk ezerrel!A végén egy szörf és vége a zajnak.(Ezen az estén még játszott a Separatistas,Nabukodonozor,Yack,Din-Addict és mi.Itt láttam előszőr a STRESSZ nevű banda énekesét,aki elzúzta a Separatistas zenekarral a Kisértetkastélyt!!!Élmény volt:)!!!

Buli után uzsgyi oda ahol szunyálunk,Tamás albérletébe.Mikó lentmarad a kocsiba,nehogy meglepi legyen reggelre.Mi fent dumálgatunk,de lassan mindenki lebutul és elszunnyadozik.Elsőnek Lajosbácsi alszik el akivel ki is tolunk egy picit.Teleraktuk a kis bugyi kitűzőtartóját és odaraktuk az ágyékához.Bassza meg a kitűzőit,haha!De még éjjel Gomez két órát szarik budin.Reggel 10-kor kelés,kaját vesszünk,eszünk,zenét hallgatunk.Gomez újra két órát szarik a budin,majd egy vödörrel mossa le a wc kagylót....haha.Kemény.

Lemegyünk a Duna partra.Kiülök a kövekre,elbambulok.Tök magány az egész,de valahogyan jó.Lehet szivesen eltöltenék még egy kis időt itt.Vagy lehet azért volt elviselhetőbb ez a magányérzés amúgy mert tudtam,hogy nemsoká újra a barátaimmal leszek.Még kóborólnék,jó lenne még nézelődni,hallgatni a zsivalyt.Most valószinű erre lenne szükségem.De kit érdekel ez!?Oké!Feldobom magam egy citromos teával és indulás Miskolcra.A mekinél találkozunk Atival.Bóhóckodás a bóhóccal.Körbe álljuk a bejáratot és puffogunk mert olyan punk...hehe.Elfogyasztok még egy leárazott Twix csokit.Ami maradt azt hazaviszem valakinek.Lemegyünk a Kisavashoz.Nem sokan vannak.Jót kajálunk a szójából,Atiék csinálták és nagyon finom!Az első banda lefáraszt mindenkit.Azt hiszem a Cerebral Lesion volt a nevük.Félmeztelen sörmetál,de néha jó ilyeneket is megnézni esküszöm:).A Reach Out sajnos nem jött el csak Toxik mester.Szar hangzással lenyomtuk a bulinkat a sörfejek után.A hangulat az nagyon király volt!Csupa cimbora vett körbe és csak nekik ment a tornádó!Utánunk a francia matek/metalcore Comity volt akik királyak voltak annak ellenére,hogy szar kedvük volt mert bebukták a bulikat.Koncert után több transzporttal fel Atiékhoz.Ja,azt hiszem voltunk a kilátón is.Széditő az fix!Közben leszakad a kocsi kipufogója,fasza!Szivesen összefutottam volna itt Pataki Atissal az Eddából,hehe.A nagy miskolci...Reggel Tamás nagy nehezen kukázik egy drótdarabot és felköti a kipufit és indulás haza.Kedvünk itt már rossz.Megint megyünk arra a helyre amit egyre nehezebben viselek el.Végig savanyú hangulat,bukta 10 rongy.Na meg kitudja mikor talákozunk újra.Olyan messze van mindenki,mintha kűlfölfön élnék a francba is!!!(A fenti képen Lajosbácsi és Pöpe hippiskedik:))

Akkoriban az összes fanzine-int megpróbáltam begyűjteni.(Mert voltak akkor is gecijó zine-ok,az enyéim rendesen szarok voltak azokhoz képest!)De ez nem sikerűlt sajnos.Mintahogy most sem.A képen néhány abban az időben készűlt zine látható néhány kivételel.

1 komment

TANG.Egy zenekar ami megér egy bejegyzést

Gidazaj 2009.07.23. 19:10

Elég régen kaptam egyszer egy Tang cd-t még Miskolcon Pöpétől.Ő azt hiszem a Comity zenekartól kaphatta...Kicsit furcsán néztem a boritóra,hogy egy Lovemolition nevű kiadó adta ki.Ahogy hazaértünk Vésztőre és miután Mikó Tamás kidobott a retró merciből alig vártam hogy belefülelhessek az új cuccokban amiket akkoriban zsákmányoltam.Azt történt amit nem vártam.A többi cucc után csak betettem ezt cd-t lesz ami lesz.(Ez olyan 2003 körűl lehetett...)Azonnal padló!A hangulatom akkor is elég szar meg lehangolt volt és annyira megfogott ez a csapat azzal a 8 számos,érzelemdús,kiábrándultan álmodozós zenéjével!Elég ritka amikor egy lemez ennyire nagy hatással van rám.Azóta számtalanszor végighallgattam.Megtaláltam az oldalukat,be is linkelem,hogy nehogy kimaradjatok ebből!Még akkor egészen más volt ez az emo-s dolog is.Nem az öltözködésről meg a szar zenéről szólt.

Amikor átölel a lehangoltság és semmilyen zenéhez nincs kedv akkor érdemes belehallgatni ebbe a francia zenekarba.Persze csak ha a füled nem utasitja el a borús dallamokat.

www.myspace.com/maxitang

Abban az időben gyakran hallgattam még a TRAGIC VISION-t.Ami szintén általam nagyra értékelt zenekar és ott is király harmóniák voltak,vannak.Szerencsére játszhattunk velük jópár bulit és ezért szerencsés vagyok,de csak egyrészt ezért;)

Szólj hozzá!

Egy pár kép

Gidazaj 2009.07.22. 06:03

Emlitettem valamelyik elöző bejegyzésmnél a békési vasúti kishidat.Anyu Békésen születet de már ő sem emlékszik arra,hogy ez a kisvasút üzemelt volna még akkor:(.Nagyon kiváncsi lennék milyen is volt fénykorában ez a jármű.De csináltam egy képet a hidacskáról.Ma igy igy fest(egészen friss kép,tegnap készűlt:))Sajnos benőtte a gaz...

 

Ha már ilyen békési,viharsarki érdekeségeknél járunk.Van egy réges-régi tank a helyi méh telepen.Kibringáztam és csináltam pár képet erről is.Nemtudom milyen tipus lehet.Szerintem valami régi szovjet cucc.Ott van eldugva mindenki elől.De ha figyelmes vagy akkor a keritésnél megpillanthatod az ágyú csövét.(Néhány ember a szájába is vehetné és durrrrrrrr!)

 

Gida akciócsoport.Megpróbálom becserkészni az objektumot.A háttérben néhány vasgyüjtő roma méreget de nincs para.

 

Itt már sikerűlt bekommandózni unokaöcsémmel Zsigikével:)Csinálni akartam volna olyan képet hogy pont eltaposs a lánctalpas de már elég gyanusan méregetek a méh telep melósai.Azt hiszem ez a tank tudná képviselni a mi Szent Fasztcore Háborúnkat:)!

Szólj hozzá!

Holtágak Az Ártérben---F.K.(SPARK)irása az új A.W.lemezről.

Gidazaj 2009.07.21. 14:28

Rollins a Slayer egyik lemeze kapcsán mondta egyszer, hogy a fejlődés egyes bandák esetében annyit tesz, hogy szar lemezeket kezdenek el írni. Nyílván ez így leírva nem túl vicces, viszont szépen magyarázza azt hogy egy adott zenekar korai dolgaiért nem csak elitkedésből lehet rajongani. Talán azért mert amikor a kutya sem ismerte teszemazt a Metallicát, talán könnyebben dönthettek aközött hogy mit akarnak vagy hogy mit kell csinálniuk, és leszarhatták az eladási statisztikákat.Ugyanez megvan “kicsiben” is. Gondolom nem csak a Nem Mind1 zenekar tagjai lennének meglepődve azon, ha a 2010-es lemezükön csupa thrash metál szerzemények szerepelnének, és talán az ilyen meglepetések, és tisztességes iparosmunkák miatt mondja Henry azt amit, és tegyük hozzá teljesen jogosan.És most itt van az Another Way új lemeze,- és akárcsak a Slayer is -, rácáfol a felvázolt elméletre.
Még második Elízbe szerettem volna írni egy pár sort amiben méltatom a Szertefoszló albumot, aztán ki tudja miért, a dolog elmaradt, de akkor azt akartam levonni konklúzióként, hogy az említett lemeztől képtelenség jobbat írni. Ezt egyébként most is fenntartom.
És most itt van az asztalon a Holtágak az Ártérben, az elmúlt egy hónapban úgy kábé negyven alkalommal hallgattam meg. Nagyon elkapott a hangulata.
A kivitelről nem szeretnék sokat áradozni, elég ha annyit mondok, egyszerű, és mindemellett gyönyörű. Tökéletes ábrázolása annak a felemás érzésnek, ami árad a lemezből.
Nem tudom, más ezt mennyire tapasztalta, de szerintem a zenekar lemezről lemezre kiábrándultabb, és sötétebb, és mégis tele van élniakarással.Még segítségért nyúl a mocsárból kiemelkedő, de lassan alámerülő kéz.Valami ilyesmi lehetne a Marina Revue 2009-ben. Némileg karcosabb a hangzás, ezt először kicsit visszalépésnek könyveltem el, de aztán rájöttem hogy marhaság, mert így még agresszívebb az egész.
A banda átesett néhány változáson, ami azért tükröződik is néhol..Az egyik ebből az új énekes, Máté, aki azért visz némi színt az énektémákba, és a hangja is passzol a zenébe, nem bontja meg azt.
A másik,hogy a zenekar nem ment tovább a Békés időkkel elindított úton, legalábbis úgy tűnik, mert ez a lemez némileg más. Komplexebb, néhol káoszosabb - főleg a dobtémák -, és pont annyit változott, fejlődött, hogy még mindig Another Waynek hívhassuk, de azért ne akarjuk az előző két lemezzel párhuzamba állítani. Emiatt azért kellett pár hallgatás,mire beért a lemez.
Ha valaki most megkérdezné, melyik az az aktív zenekar, amelyik méltán reprezentálná magyar viszonyokat, én talán őket húznám ki abból a képzeletbeli tarsolyból, talán azért mert úgy érzem, hogy ez a zenekar nem születhetett volna meg bárhol, csak Kelet-Magyarországon
(függetlenül attól, hogy azért akadna még erre a posztra érdemben néhány banda

Szólj hozzá!

Ötletek hiánya,érzés-zene

Gidazaj 2009.07.21. 08:33

Eltelt a hétvége.Továbbra sincs semmi jó hir,vagy valami.Nem is igazán gondolkodtam jövőbeli dolgaimról.Összevan minden gubancolva bennem.Elég korán keltem ma,ez az álmatlanság is kezdi kiszivni a maradék életpontjaimat.Egy dologgal próbálom magam vigasztalni,hogy mindig ilyen rossz nem lehet a helyzet.Alapból az a baj velem,hogy nagyon pesszimista lény vagyok.Egyre jobban.Oké,megpróbálok ezen változtatni de kurvára nem könnyű!

Kijárok horgászgatni mostanában egy közeli holtágra.Van egy nagyon patinás kis vasbeton hidacska a kis holtágon.Régen ezen robogott át a békési kisvasút.De ez már nagyon.nagyon régen volt.A történelmünk egyik kis darabkája,amiről alig tudnak itt az emberek már.Bevan nőve növényzettelmeg csupa moha.Lefotózom és beszúrom a képét majd.

A hétvégén csak ilyen régi magyar thrash metál/punk bandákat hallgattam a youtube-on.ATOMIC,EXIT,FANTOM,BARBED WIRE,LEUKÉMIA.Voltak jó bandák azért,csak az akkori studiótechnika elég szar lehetett:(.Egy két felvétel teljesen hallgathatatlan sajnos.

Amugy meg rávagyok kattanva a győri ROSA PARKS zenekarra.Ilyen experimentális,lebegős,szomorkodós zene.Ajánlom mindenkinek aki kedveli az ilyet!

www.myspace.com/rosaprks

És van egy kunszentmártoni zenekar is amit ajánlanék,a LIBIDO WINS.Aki kedveli a dallamossab zenéket.Punkos,dallamosan rockos,azt mondják screamo....lehet.)Őket csipem azért is mert ugyanolyan kilátástalan szar helyzetben vannak mint mi vagyunk vagy voltunk.Sok itthoni zenekarnál sokkal faszább zenét játszanak és megse játszanak sok bulit.

www.myspace.com/libidowins

Lehet felrakok ide majd néhány kiadatlan,titkos A.W. dalt .Pl.az Érzketlen Világ cimű eposzunkat ami a 2007-es titkos demón van és kő thrash metál:).A hazai thrash hullám legelejéről ha lehet ilyenről beszélni ami amúgy frankó!

Egy kép a békési kisvasútról.Sajna ez lopott kép mert szerintem ezek a szerelvények ma már sehol sincsenek.

Szólj hozzá!

Munkanélküli nyavajgás

Gidazaj 2009.07.21. 08:10

Tegnap jött egy telefonhivás,hogy bekellene menni a gyárba.Mivel ilyen gyülés féle összejövetel lesz.Az igazgató vázolni akarja a cég helyzetét ami persze gyászosabb mint eddig bárki is gondolta ott bent.Erre az évre szinte biztos,hogy semmi változás nem lesz pozitiv irányba.Semmi megrendelés.A csődeljárást nem akarja elinditani,mert vannak kilátások úgy 4-5 hónap múlva valami munkára.Meg a cég hirnevét ez csorbitaná.Mivel ez egy ősrégi tradicionális csabai cég."68 óta létezik,a rendszerváltás után megmaradt csak kissebb formában de ugyanazzal a téglagyári profilal.Az igazgató azt szeretné ha mindenki elmenne 3-4 hónap fizetésnélküli szabadságra.Persze addig semmit nem fizetne,se TB se nyugdij,stb.Ez mégse jó igy.Addig is miből élünk???Tartalékot senki nem tudd itt felhalmozni ebből a fizetésből amit itt kapnak az emberek.Létezne az állásidőre fizetett bér,csak ezt nem akar fizetni a faszi.Azt mondta nincs a cégnek pénze.De az a sok millió amit kitermeltünk neki az,hol a francban van?Lehet azt is befektette az Adrián...3 hét múlva lesz megint valami gyülés féle és akkor kiderűl remélem hogy mi is lesz.Mert ez a bizonytalanság a legrosszabb.Valószinű munkanélküli leszek egy darabig amit szeretnék elkerülni!

Tetű válság.Minden nap érzem a hatását.A hűtő kong az ürességtől.De akciós párizsi meg Liga margarin azért mindig lesz benne,leértékelt paradicsommal és paprikával.hehe.Vicces,de tényleg ez van.

Magasról tojnak itt ránk,rátok,mindenkire.Elhisszük a sok baromságot amit úgy állitanak be,hogy a nemzet érdeke,a mi érdekünk.Annyira nyilvánvaló,hogy ez az ország halott és tele van idiótákkal.

Szólj hozzá!

Versek...Szövegek...Lázadó szikrák gyengülő fénnyel

Gidazaj 2009.07.21. 07:49

MEGSZAKITÁS NÉLKÜLI HAZUGSÁG(2009)

Túlkiáltott eszmék,nagyra törő tervek

Éveken keresztűl épited amit mások kiterveltek!

Hazudtak neked is nem tudsz semmiről

Hiába nézzel másokra,itt mindenki mindenkit gyűlől!

IRÁNYITOTT KÖZVÉLEMÉNY(2009)

Irányitott közvélemény

a legújabb kultúreszme:

Ráncba szedni a közvéleményt,

ne tévelyegjen itt egy se!

 

Nemrég irtam ezt a pár sort.Lehetséges késsőbb kialakulnak ezekből dalszövegek.Nem biztos.Annyira egyszerűek ezek a szövegek.Mint a DALLAS egyik nótája,a SOHA.

SOHA(DALLAS-2008)

Vannak sebek amik

nem gyógyúlnak.

Még ha szeretnéd is,

hogy újra a seggedet nyaljam!

SOHA!!!

Ez az egyszerűség mindig jelen volt,van bármiben amit csinálok.Lehet elég rossz ez...

Szólj hozzá!

Április 23.A.W. visszaemlékezés 1. (freeblog-ról)

Gidazaj 2009.07.21. 07:35

HOLTÁGAK AZ ÁRTÉRBEN.

Egész héten nagy izgalomban voltam.Hiszen mégiscsak ez az első hivatalosnak csúfolandó lemezbemutató koncertünk és első nagylemeznek gúnyolt lemezünk.Ami végülis eléri a 20 perces álomhatárt!!!:)Kemény munka volt elkésziteni az egészet.Szóval elkérdzkedtem a munkahelyről délben mivel 19 órára odakellett érni Pestre az After Music-hoz.A tervem az volt,hogy visszazúzzok Békésről Békéscsabára bringával és indulás a lerohadt,lefosott,mocsok drága,igazi magyar valóságot tükröző vonattal.A bringás téma azért tünt okos döntésnek és ötletnek mert hazaakarok jönni az uccsó nemzetközi szerelvénnyel ami olyan hajnali kettő körűl van Békéscsabán.Na meg szeretek bringázgatni.Túl sok a száraz adat,hmmm.Életemben most vettem fel elöszőr ilyen láthatósági mellényt ami szerintem nagyon jó találmány.Azért is mert nagyon sok az értelemhiányos,idegbeteg faszfej autós és igy talán észrevesznek miközben telefonálgatnak...Bár a csajok elég jókat röhögtem rajtam mikor elzúzztam egy buszmegálló előtt,hehe.A Kobra persze velem volt,mint a képen is látható!

Szóval túléltem a vonatozást.A Random Chords-ék egy része már ott volt a klubban.Volt még valami más zenekar is a nevükre sajnos nem emlékszem.Ügyesek voltak,de nem az én világom volt a zenéjük.Ja,Golden Aces volt a nevük.A RANDOM CHORDS nekem nagyon tetszet.Koszos,zajos rock n roll keményen.A BÖILER-ből alakult ez a csapat.Hát nekem ez sokkal jobban tetszet.Nah,nagyon vártam ezt az estét és megérte bizony.Mivel sokan eljöttek és egy csomó ismerős is.Valamiért akkora energia szabadult fel mikor elkezdtük,hogy majdnem elájultam.Ugyanaz az érzésem volt mikor elkezdtük annak idején(2002)a zenekart és mennyire lesokkolta az embereket ez a gyors hardcorepunk zajolás:).Voltak elképedt arcok,haha.

Végre zsirkréta volt a hangzás is!Ez is igen ritka a klubbokban sajnos.Ami gáz meg vicces volt,hogy bár ez egy lemezbemutató buliként lett meghirdetve lemez egy darab sem volt sajnos.Nem készűltek el a boritók:).Na de emiatt is volt egyedi ez a lemezbemutató este:).Régi dalok is helyet kaptak a bulin persze.De mindig jó érzés új dalokat is játszani mert azok még frissek és nagyon izgalom meg néha kihivás is elnyomni úgy ahogy kellene...:).

A vonatomat persze alig értem el.Szokásos állapotok a vonaton.Gyanus román/török/stb emberek.De szerncsére nem ült be senki a fülkébe és bezértam az ajtót nehogy egy bajuszos román nő,vagy valami hasonló lény rám másszon.A következő emlék már az,hogy Békéscsaba és Békés közt taposom a pedált,villogok az új láthatósági mellényemben!Csak azt nem értem,hogy a picsába kerűl elő ennyi kóbór jános kutya???Egyszer alaposan belekellett húznom,hogy le ne kapjon a bringáról egy termetes keverék kutyadinoszaorusz!Elrontotta volna ezt a kellemes estét.Legjobb az volt,hogy valóban sok régi ismerős eljött és nagyon jól esett!Bár ingyenes volt a buli,lehet ha fizetni kellett volna belépőt lehet nem jöttek volna el ennyien...???Amit bánok,hogy egyetlen egy darab fotó nemkészűlt a buliról.Pedig ez volt az egyik legjobb koncertünk a 6 és félév alatt.Bezzeg a gyengébb bulikról van egy vagon kép.

Az a félóra amit játszottunk olyan csodálatos volt.Én csak ilyen félórákat akarok!Sokat és sokat!:)Nem pedig orrhúzókat és eltévedt arcokat.

Szólj hozzá!

2009 nyara

Gidazaj 2009.07.20. 20:16

Elhanyagoltam a blogom.El is fogom majd továbbra is szerintem...Lehet.Általában mindig akkor irok amikor itthon vagyok napok óta és nem tudok mit kezdeni a szaros életemmel.

Gondok vannak.Lehet megszünik a munkahelyem a válság gerjesztőinek köszönhetően.Az összes szabadságomat kivetették már és most táppénzen vagyok legalább kéthétig.Tegnap elmentem a háziorvosomhoz és vázoltam neki mi a nagy melós helyzet.De amúgyis gyakran fáj a derekam és ezzel ki is irt.Mi lesz ennek az egésznek a vége...???

A szélsőségesek előre tőrnek egyre jobban egyre fitalabbak.Jó üzletté vált a gyűlölet.Iszonyú mennyiségű turul,magyarcimeres pólókat adnak el.Meg még a többi.Persze ezekkel semmi gond nem lenne met szépek és a hagyományok nekem is fontosak.Csak röhej,hogy mikre használják fel.Ássák elő az emberek a régi betyár ruhákat meg iilyen vitéz cuccokat és azokba nyomulnak:).Kérdésem a következő:Szakadt jobbágy ruhákban miért nem trappol senki????Vagy talán régen minden magyar vitéz,gróf,vagy  Tenkes Kapitánya,vagy betyár vol???Buga Jakab?:)Persze én amúgyis tojok a jobbra és a balra is.Basszák meg.Elegem van mindkettőből!!!!Idióta politika,faszbarmoknak való!

Elakarok kezdeni angolul tanulni.Egyre bagyobb az elhatározás bennem eziránt.Itt lenne az ideje itthagyni ezt a mocsarat és kicsit csak magammal foglalkozni,a jövőmmel.Persze eddig sem vittem semmire,meg ezután sem fogom de legalább lehet megkellene próbálnom valamerre nyitni.

Gyakran kijárok a Köröshöz,nagyon szupi hely!Eltudnám ott képzelni a jövőmet ha lenne rá lehetőségem.De mivel ezen a vidéken is irdatlan drágák a lakások igy ez is csak egy álom marad.Komolyan nem értem miért ilyen tetű drágák itt az ingatlanok Békés megyében!Nincs semmi munkahely,az utak középkori minőségűek,az emberek egyre hülyébbek!

A.W.:Volt pár fasza koncert meg kevésbé fasza.Talán az AORA Fest volt a legrosszabb az utóbbi időkben.De inkább azt is elakarom felejteni!pfffffff.Megjelent az új lemez 2-3 hónapja.Igazából szerettem volna ezekről irni sokkal többet de egy lusta lapostetű féreg voltam.Amugy jópár koncert elég kalandos volt az biztos.Megpróbálok irni minél többet ezekről és dokumentálni.Csak úgy,hogy meglegyen.

Az fix,hogy jobban rákell állnom az ének gyakorlására.Nemtudom ki hogy van ezzel,de néha majdnem elájulok amikor üvöltözöm.Kapaszkodom a gitár nyakába miközben leakarom orditani mindenkinek a fejét.

Szólj hozzá!

Januári események 2009.01.19.---Visszatekintő a freeblogról.

Gidazaj 2009.07.20. 19:47

Szarul indult ez az év.Most nem akarok itt nyaffizni meg minden.De ez az Újév rögtön azzal indult,hogy a mostoha nagymutterom rosszul lett Karácsony hajnalban és elvitte a mentő.Kiderűlt,hogy valami bélrákja van ami már teljesen nagy,kiterjedt.Szóval 82 évesen nem tudják már műteni.Tegnap azaz 18.án elhunyt a mosdatás után a kórházban.Ennyi egy élet.Ha megöregedünk nem fogunk kelleni senkinek és le se tojnak a rokonok...Szar ez mert én birtam,meg amúgyis tisztelem az öregeket.Bár tudom,hogy ez egyáltalán nem trendi...Mikor rosszul lett alig tudtuk Anyuval feltenni az ágyra.Én még nem is láttam ilyet.Elájúlt akkor és azt hittük meg is halt.A hideg végig futott a hátamon miközben a viz meg folyt rólam,pffff.Mint még most is ha eszembe jut ez a ködös,hideg hajnal.

Más:Kikevertük a DALLAS demót.Szerintem fasza lesz.Elég beteges,kaotikus,idióta és idegesitő.Most hétvégén Pedig Pesten felvettük az új ANOTHER WAY lemez felét.De nagyon nehéz volt!Ez eddig a legnehezebb anyag.Kiderűlt valójában milyen béna vagyok.Várom már a végeredményt.

Volt Szegeden egy koncert január 2.-án ami szerintem nagyon faszkány volt.Remek bandák-IGOR,S.A.Y.,RÁKOSI.Találkoztam a jó öreg Öcsivel meg a Lipták tesókkal,akik igen elvoltak ázva!:)

Jó lett volna ha többet tudtam volna most irni meg érdekesebben.De nem megy.Kivagyok égve megint mint egy villanykörte amit nem cseréltek ki,hogy új fényre kapjon.Ez az élet annyira rövid meg tele van szivással,szemétkedéssel.Ezek mind kiteszik a nap 24 óráját!

Szólj hozzá!

Változtattam

Gidazaj 2009.07.20. 18:59

Valamit elszúrtam az elöző blogomban.Eltünt az egész.Valamit elnyomogattam.Végülis mindegy mert amúgy is váltani akartam.Hátha itt több lehetőség van...Az újabb bejegyzéseimet a freeblogról szerencsére elmentettem és ide majd beszúrom külön bejegyzésekben.De csak a 2009.-eseket.Abszolút nem ismerem ezt blog.hu-t de megpróbálom minél előbb kiismerni.Üdv Emberek,itt Viharsarok!!!!!:)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása